כיכר השבת

"נרדוף עד חורמה"

התגובה של שר הביטחון לפיצוץ האוטובוסים - וההנחייה

בעקבות פיצוץ האוטובוסים הערב במרכז הארץ, הנחה שר הביטחון את צה"ל להגביר את עוצמת הפעילות נגד מחנות הפליטים ביהודה ושומרון | הוא מסר: "נרדוף את המחבלים עד חורמה ונהרוס את תשתיות הטרור" (ביטחון)

| 15 | כיכר השבת |
ישראל כ"ץ
ישראל כ"ץ (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

שר הביטחון ישראל כ"ץ הנחה הערב (חמישי) את צה"ל להגביר את עוצמת הפעילות נגד מחנות הפליטים ביהודה ושומרון - בתגובה לניסיונות הפיגועים במרכז הארץ.

"נוכח נסיונות הפיגועים החמורים בגוש דן של ארגוני הטרור הפלסטינים כנגד אוכלוסייה אזרחית בישראל, הנחיתי את צה"ל להגביר את עוצמת הפעילות לסיכול הטרור במחנה הפליטים טולכרם ובכלל מחנות הפליטים ביו"ש", נמסר מלשכת כ"ץ.

"נרדוף את המחבלים עד חורמה ונהרוס את תשתיות הטרור במחנות המשמשים כמוצב קדמי של ציר הרשע האיראני. תושבים שיתנו חסות ומחסה לטרור ישלמו מחיר כבד".

כזכור, הערב התפוצצו במקביל שלושה אוטובוסים במרכז הארץ, בשל מטעני חבלה שהונחו בהם. בנוסף נמצאו מטעני חבלה בשני אוטובוסים נוספים. ההערכה היא כי מדובר בניסיון לבצע מתקפת טרור גדולה בארץ. מי שעומדים מאחורי הפיצוץ לפי החשד הם מחבלים מיהודה ושומרון.

תוכן שאסור לפספס
15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
15
אוי לנו עם לא נכה בהם בכל הכוח, לגרש לחסלם, ולחוקק עונש מוות למחבלים וגם להרוס את הבתים,ולהעיף אותם לאפריקה או לגיהנום.
חזקיהו
14
מתי תבין או תנסה להפנים אתה שר הביטחון וכל חביריך שכל הערבים אותו זבל אין נרדוף אותם עד חרמה כולם כולם אותו זבל
טמבל נשאר טמבל
13
כן כן שמענו כל עוד לא הורגים מחבלים בצעדות ענק בלוויות אנחנו יודעים שהראש העקום של המערכת עדיין מנהל את האירוע
מבין

הצגת כל התגובות

12
ביבי,כץ ורגב, משתתפי חוג ההנחיה במתנ'ס. חלאס שטויות. המשטרה השב"כ הצבא וכלל הבעלי העניין יודעים מה צריך לעשות. תחשכו לנו את"ההנחיות" האינפלטיליות שלכם.
רן
11
אתה גיבור..דבר עוד עוד..אתה יודע כמה שתידבר..החיות יאכלו אותך..הם לא מפחדים מאף אחד..אתה גיבור נראה..מי ישלוט..הם שילמו והם ישלמו יש להם ולכם זמן מחכים לראות מה יהיה הסוף..בינתיים 1 תיקו
נמרוד
10
דיייי!תפזפסיקו לדבר…קחו רבע אטום על עזה,ג׳נין,וכל השא…! רק ככה זה יעבוד!תתחילו לקלוט עם מי אתם מיתעסקים!אים ״צד שני״יש צד חולני!
דיבורים לא עוזרים!
9
אתם עדיין בקונספציה ולא מבינים שכולם מחבלים אין חפים מפשע.מחפשים מחבל אחד אחד במקום להשמיד את כולם.
לע
8
להחזיר ולחסל את כל המחבלים ששוחררו
ששש
7
במקום לברבר אולי סוף כל סוף תעשו משהו , ממשלת הבירבורים ..
שמשון
6
יא ממשלה מרושעת יש לנו פה אויבים במקום להוציא אותם להורג לא רק ערבים שהורגים גם כאלה שעוסקים בטרור צריך להוציא להורג ומשפחותיהם לגירוש והשכונה שמהם יוצאים מחבלים להחריב לאויב צריך לגרום לייאוש אמיתי לקחת אדמות ולהראות להם את גיהנם
ממשלות אפסים מאופסים
5
ביבי סמולן הליכוד שמאל שבכ סמון פרקליטות סמאל אין לנו תקומה
חמור נוער
4
כץ נווווווו באמת עוד רופס. תגובה של איש חלש. חייל של נתניהו הפחדן. אפילו גלנט היה מתנסח טוב יותר. צאו למלחמה . הגיע הזמן לפתוח את שערי הגיהנום. "דברו בשפת טראמפ." העם נותש אתכם. העם מאמין בפייגלין ובן גביר זה עניין של זמן.
מאיר
3
אין זכות קיום למדינה שלא תוקפת את אוייביה ושמיתעמרת באזרחיה
נחמן
2
תפסיקו עם כל השלום שלכם. גירוש המוני עכשיו!
Moshe Yehuda
1
דיבורים כמו חול
נחמן
אולי גם יעניין אותך
בארץ