כיכר השבת

קרוב מתמיד

גורמים בממשלה: זה היום שבו יבוטל תו ירוק

הממשלה לא צפויה לאשר מחדש את ההנחיות שיפקע תוקפן בעוד זמן קצר. המשמעות: לא תהיה חובת 'תו ירוק' • זה התאריך שבו, לדברי גורמים בממשלה, יתבטל התו הירוק (קורונה)

| 13 | כיכר השבת |
תו ירוק
תו ירוק (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

התו ירוק מתבטל? גורמים בממשלה טוענים כי אין כוונה להאריך את ההנחיות המחילות את החובה בשימוש בתו הירוק בעת שתפקענה, בעוד כשבוע וחצי, בראשון לפברואר. כך פורסם הערב (חמישי) בחדשות הערב של 'כאן 11'.

לפי הדיווח, בשבוע וחצי הקרובים לא צפויה הממשלה לבטל את מהנחיות, והן תישארנה עד סיום הזמן שנקבעו מראש, כאמור, בעוד כשבוע וחצי.

כזכור, מוקדם יותר השבוע קרא שר האוצר ליברמן לבטל את התו הירוק. "אין היגיון רפואי ואפידמיולוגי בתו ירוק, ועל כך מסכימים מומחים רבים", הוא כתב בחשבון הטוויטר שלו. "מה שיש זו פגיעה ישירה בכלכלה, בתפקוד היומיומי ובנוסף תרומה לא קטנה לפאניקה בציבור. אני פועל מול כל הגורמים על מנת לבטל את התו הירוק ולשמור על שגרת חיים נורמלית לכולנו".

מוקדם יותר היום הציג ראש הממשלה בנט עם שרי הבריאות והחינוך את מתווה "בודקים ולומדים" לשינוי מתכונת הבידודים במערכת החינוך. "בשבועות האחרונים כמעט כל ההורים בישראל חווים מצוקה", אמר בנט. "גל האומיקרון מגיע בימים אלה לשיא שלו, מספר הנדבקים גדול, ולכן מספר המבודדים, גם בקרב הילדים, גדול, וקשה לקיים ככה חיי שגרה - בבית, בלימודים, ובעבודה".

לפי המתווה החדש, החל מיום 27.1.2022 ישובו כל התלמידים במערכת החינוך ללמידה סדירה, תוך ביצוע שתי בדיקות אנטיגן בשבוע. המתווה יחול על כל מוסדות הלימוד כולל הישיבות.

תוכן שאסור לפספס
13 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
9
כי ליברמן עבר קורונה , אז הכל כבר בסדר.. טוב שהם עברו זאת , רק כך הם מבינים ..
כ
8
ומה עם טיסות
ללא שם
כן
כן
זה מה שבוער לך כרגע טיסות?
צדיק המסיכות
7
מה יש לבדוק אנשים בריאים?? מי שחולה שינוח בבית! יאללה תתקדמו
אומיקרון ברכה

הצגת כל התגובות

6
הלוואי שיבוטל התו הירוק!
עדינה
5
תותח
יצחק
4
מרדימים את הציבור שוב ושוב ושוב .... תפנימו הממשלה לא שייכת לעם' ' היא שייכת לתאגידי הפארמה !!! ומכתיבים כאן סדר עולמי חדש שיחסל את חירות האדם
אג'נדה 2030 של האו"ם
3
נעשה מסיבת הודיה שיש אנשים עם קצת פחות טימטום בממשלה
לאה
2
יואל
אז אתם אומרים שכל מי שהתחסן הוא פרייר גד
ממש לא פרייר.החיסון התאים לגלים הקודמים.המצב השתנה.לפחות הממשלה מגיבה בהגיון
נורית
1
הגיע הזמן לבטל את ההתעללות בציבור במסגרת התו הירוק.
הדר
אולי גם יעניין אותך
בארץ