איך חותכים פלפלים? רק ככה (צילום: Sarah Chai from Pexels)
אם אם כאן, כנראה שאתם כמונו: אוהבים פלפלים בכל לבכם, בכל צורה ובכל צבע, אך בכל פעם שאתם מוציאים פלפל מהמקרר בכוונה להכין איתו ארוחת מופת כזו או אחרת, אתם נתקפים באנחה עמוקה. כל כך עמוקה שהייתם מעדיפים לשלם למישהו שיבוא אוטומטית עם הפלפלים וכל תפקידו יהיה לחתוך אותם.
אלא שהבלוגרית אפרת ליכטנשטט מפתיעה אותנו עם טיפ משנה חיים (לא פחות) כיצד לחתוך פלפלים בדרך הנכונה, הטובה והאלגנטית ביותר, ללא גרעין סורר אחד שמסתנן לאוכל שלכם, תוך ניצול מקסימלי של הפלפל.
צפו: