כיכר השבת

באנו לעזור

למה שף לעולם לא יזמין דג סלמון במסעדה

יצאתם למסעדה נחשבת לכבוד יום הנישואין ואתם חושקים לטעום מאכלים מעניינים שיגלו לכם עולמות חדשים. לשירותכם, קבלו 4 דברים שאנשי מקצוע בתחום הקולינריה יתרחקו מהם (אוכל)

| 5 | כיכר השבת |
למה שף לעולם לא יזמין דג סלמון במסעדה
(צילום: shutterstock)

התיישבות במסעדה שאינה מוכרת לכם, בפעם הראשונה, היא הימור מוחלט. לפעמים תזכו לאכול את הארוחה הטובה ביותר בחיים שלכם, ולפעמים, טוב, לא ממש. ג'וש אוצ'ואה ואנדי אלכסנדר, שפים של שתי מסעדות בניו יורק, חושפים את המאכלים שמעולם לא יזמינו, כשאוכלים במסעדה. רשמו הערות.

סלטים ירוקים

סלט זהו מאכל פשוט שצריך להיות מרגש בדיוק כמו כל מאכל אחר בתפריט. במילים אחרות, תערובת עלים צעירים לסלט היא חגיגה של שעמום. הזמינו כל סלט אחר עם מעט יותר עניין, שהסיכוי שתהיו מרוצים ממנו, גבוה בהרבה.

סביצ'ה

סביצ'ה זהו מאכל לטיני אמריקאי שעשוי מדגים נאים ה"מבושלים" במיץ לימון, שדורש דגים באיכות גבוהה כדי להיעשות כראוי. לעתים קרובות יותר מאשר לא, זה לא המקרה, מה שהופך את הטעם של המנה לצמיגי וקשה ללעיסה. לכו על בטוח עם דגים מבושלים במקום, כמו אמנון.

אבטיח וגבינה בולגרית

בתוך סלט או כמנה בפני עצמה, שילוב הטעמים הזה פשוט לא עובד. השפים מתעקשים: "בכל פעם שהזמנו מנה זו, היא היתה מאכזבת". בואו נשמור את האבטיח לקינוח של סעודת שבת ואת הבולגרית לשקשוקה, בסדר?

דג סלמון

כמה נתחים של סלמון אכלתם בחיים? 580? האם אחד מהם היה בלתי נשכח באופן מיוחד? לא, אנחנו לא חושבים כך. הזמינו תבשיל דגים מתובל במקום, הרחיבו את האופקים שלכם, אנשים.

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אני מזמינה רק סלמון וכן, גם אני אוהבת אבטיח עם גבינה בולגרית. לא כל העולם מזמין אותה מנה כי לכל אחד מן הסתם יש טעם אחר. בתאבון לכולם ואל תתנו ל"מומחים כביכול" לקלקל לכם בפעם הבאה שתשבו במסעדה
יפה
4
סלומון זה הדבר הכי טעים שיש. תמיד מזמין ואף פעם לא מתחרט! אז עם כל הכבוד לשפים אני לא חושבת שהם יכולים להגיד לנו מה טעים ומה לא. על טעם וריח יש הרבה מה להתווכח.
דן
3
כמו סלמון...עם כל הכבוד לשפים
אני

הצגת כל התגובות

2
אין כמו סלמון הכי טעים ובלי אידרות.צריך לבשל או לאפות 25 ד' וסה טו. שמה עלים מלמעלה שמן זית לימון כבוש תבלינים וזה פשוט מעדן.. גיריתי את עצמי הולכת להכין לגבי אבטיח ובולגרית מסכימה עם כל מילה. אבל מה אתם מתעסקים בשטויות בזמן שתושבי העוטף סובלים,מה?
מימי
1
הם כל כך צודקים בחיים לא הבנתי את החיבור בין אבטיח לבולגרית. ולגבי הסלמון הם צודקים שאתה מזמין באולם. אבל במסעדה לפעמים יש הפתעות לטובה...
רוני
אולי גם יעניין אותך
באנו לעזור