כיכר השבת

ח"כ מש"ס: "דרעי מגלומן"

"דרעי מגלומן, ההנהגה המשותפת תימשך גם אחרי הבחירות", כך הגיב ח"כ מש"ס המזוהה עם אלי ישי בשיחה עם 'ישראל היום' לדברי אריה דרעי כי קיבל את כל הסמכויות לניהול תנועת ש"ס. "לוקת הסמכויות בין השלישייה היא לתקופת הבחירות בלבד", הוסיף הח"כ (חרדים)

| 29 | כיכר השבת |
מתיחות? דרעי וישי
מתיחות? דרעי וישי (צילום: פלאש 90)

"דרעי מגלומן, ההנהגה המשותפת תימשך גם אחרי הבחירות", כך הגיב ח"כ מתנועת ש"ס, המזוהה עם אלי ישי, בשיחה עם 'ישראל היום'.

הדברים, הובאו כתגובה לדבריו של אריה דרעי אמש, בראיון לערוץ 10, בהם אמר כי קיבל את כל הסמכויות שהיה צריך לקבל כדי לנהל את ש"ס, גם בלי תואר.

דרעי הוסיף ואמר בראיון: "הצעתי לאלי ישי שיישאר במקום הראשון ברשימה ואני יהיה היו"ר, אין לי שום עניין להדיח את אלי ישי".

בתגובה לכך, אמר אחד הח"כים המזוהים עם אלי ישי ל'ישראל היום': "דרעי מגלומן. ביום חמישי אמר אריאל אטיאס שיש הנהגה משותפת, וזה אמור להימשך כך גם אחרי הבחירות. חלוקת הסמכויות בין השלישייה היא לתקופת הבחירות בלבד".

בסקר שערך הד"ר קמיל פוקס עולה כי 55% מציבור מצביעי ש"ס רוצה את אריה דרעי כיו"ר התנועה, לעומת 36% שרוצים את אלי ישי ו-21% שרוצים את אריאל אטיאס.

לעומת זאת בקרב כלל הציבור, 30% רוצים את אלי ישי בראשות ש"ס, 26% רוצים את אריה דרעי 23% את חיים אמסלם, ו-9% בלבד רוצים לראות את אריאל אטיאס בראשות ש"ס.

תוכן שאסור לפספס
29 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
נקודה!
מיכאל
מי אתה לגמרי שתגיד אחרת אריה הוא מנהיג בחסד עליון
רם
7
שמו הפרטי מתחיל באות י',שם המשפחה שלו מתחיל באות מ',הוא היחיד בסיעת ש"ס שיודע את פירוש המילה "מגלומן",והוא היחיד שאומר את כל,אבל ממש את כל,מה שיש לו בבטן,ובזמן אמת. היידה מ...
ac613
6
עם ההנהגה תישאר משותפת זה רק הזמן יגיד (לאחר הבחירות), אבל לפי מה שרואים בסקרים אין מה לעשות ש"ס בלי ההנהגה של דרעי תרד לטמיון. ולגבי הסקר השני שהם לא ממצביעי ש"ס, גם ככה הם לא תומכים במפלגה, אז מן הסתם גם לא יתמכו בדרעי שהוא זה שבאמת יכול להצליח להרים את המפלגה
יריב

הצגת כל התגובות

5
בושה וחרפה שש"ס המליכו מעלינו אדם כזה
מני
אם לא מתאים לך סימן שהבעיה אצלך
גדי
4
מנותקים מהשטח רוצים להכשיל את דרעי. העם חיכה 13 שנה ואתם ממשיכים להפריע לא יעזור לכם דרעי חזק אליכם
בסד
3
את ש"ס, ישי לא עשה כלום בקדנציה הזאת חוץ מללחוץ ידים למי שצריך בשביל להישאר בתפקיד... רק אריה דרעי יכול להנהיג את ש"ס ולגרוף קולות. הסקרים מדברים בעד עצמם, יותר מחצי רוצים את דרעי
אלירן
2
מי שיצא פה קטן וקטנוני זהו אלי ישי. מי שיצא גבר זה דרעי. מה לעשות? וזה כנראה כואב לישי וחבר מרעיו כמו אבידן ומרגי,אז הם מתדרכים את כתב החצר שלהם בישראל היום.עברנו את זה.
אבי
1
ממש לא משנה, כי לדרעי יש את כל הסמכויות, ככה שהוא מחליט.
אלירן
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים