
מתכון למרק עדשים. (צילום: יחצ)
מתכון מרק עדשים אדומות
חומרים להכנה:
2 כוסות עדשים אדומות
2גזר
1 תפוח אדמה
מלח, פלפל, כמון , שיני שום
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הגזר והתפו"א לקוביות קטנות ומאדים מוסיפים את העדשים ומאדים לעוד חמש דקות תוך כדי ממליחים מעט מפלפלים, ומוסיפים כמון.
2. מוסיפים 2 ליטר מים, מבשלים עד שהעדשים מתרככים לגמרי, מוסיפים 2 שיני שום ומבשלים עוד עשר דקות, משפרים טעמים ע"י המלח פלפל והכמון.
3. מצלחתים ומגישים.
בתיאבון!