כיכר השבת

החורף כבר כאן: מתכון למרק עדשים אדומות

מתכון למרק חורפי, משביע ומענג של עידן ממסעדת רוזה הירושלמית שהצטרפה לשמחתנו לשורת מסעדות מהדרין. מתכון שיחמם לכם את הלב והכי חשוב: קל ומהיר להכנה (אוכל, שיווקי)

| מקודם |
מתכון למרק עדשים.
מתכון למרק עדשים. (צילום: יחצ)

מתכון מרק עדשים אדומות

חומרים להכנה:

2 כוסות עדשים אדומות
2גזר
1 תפוח אדמה
מלח, פלפל, כמון , שיני שום

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הגזר והתפו"א לקוביות קטנות ומאדים מוסיפים את העדשים ומאדים לעוד חמש דקות תוך כדי ממליחים מעט מפלפלים, ומוסיפים כמון.

2. מוסיפים 2 ליטר מים, מבשלים עד שהעדשים מתרככים לגמרי, מוסיפים 2 שיני שום ומבשלים עוד עשר דקות, משפרים טעמים ע"י המלח פלפל והכמון.

3. מצלחתים ומגישים.

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צרכנות