כיכר השבת

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

יום ראשון, ערב פסח - כל הסיבות שבעולם מובילות לעוף הצלוי הזה. הוא מהיר, קליל, מרענן ואפילו דיאטטי. ונכון, השילוב של עוף, נענע ולימון נשמע מעט תמוה ברגע הראשון, אבל האמינו לנו, מדובר בלהיט של ממש. הגישו אותו על אורז לבן או עם שעועית ירוקה ושומשום (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון
תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחים של חזה עוף, ללא עור, ללא עצמות, חתוכים לקוביות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כוס קמח לבן מנופה
  • 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס עלי נענע, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים יחד את נתחי העוף והשום. מקפיצים עם הקמח, לציפוי - ומנערים את העודפים.

2. מחממים את המרגרינה במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את נתחי העוף; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. מוסיפים את מיץ הלימון והנענע, מכסים ומאדים כ-5 דקות, רק עד שהעוף מוכן.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מרגרינה??? אין תחליף לחמאה! בתור שומר כשרות ב"ה אני שם שמן זית
?
1
חצי כוס מרגרינה ודיאטטי? איך זה הולך יחד?
??
עוף