תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 נתחים של חזה עוף, ללא עור, ללא עצמות, חתוכים לקוביות
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 כוס קמח לבן מנופה
- 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/2 כוס עלי נענע, קצוצים דק
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים יחד את נתחי העוף והשום. מקפיצים עם הקמח, לציפוי - ומנערים את העודפים.
2. מחממים את המרגרינה במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את נתחי העוף; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. מוסיפים את מיץ הלימון והנענע, מכסים ומאדים כ-5 דקות, רק עד שהעוף מוכן.