כיכר השבת

מה אוכלים היום?

ללקק את האצבעות: כנפי עוף משגעות בתנור

ללקק את האצבעות: מתכון לכנפי עוף עטופות ברוטב ברביקיו ודבש דביק וממכר וקריספיות נפלאה שאוכלים ככה, עם הידיים. בונוס? הכנפיים אפויות, אך מרגישות מטוגנות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
כנפי עוף אפויות ברוטב ברביקיו ודבש
כנפי עוף אפויות ברוטב ברביקיו ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 18 כנפי עוף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה

לרוטב:

  • 1 כוס רוטב ברביקיו
  • 1/2 כוס דבש
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב חריף, כמו סרירצ'ה
  • 1/2 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

1. מייבשים את כנפי העוף ומתבלים אותן במלח, פלפל שחור, אבקת שום, פלפל קאיין ופפריקה.

2. מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-40 דקות. באמצע האפייה, הופכים את הכנפיים.

3. במקביל, מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב בקערה גדולה. לאחר האפייה, טובלים כל כנף ברוטב ומחזירים לתבנית.

4. אופים את הכנפיים המצופות ברוטב במשך 5-10 דקות או עד שהרוטב מבעבע. מגישים מיד, חם.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
תחליטו 1 כפית אבקת שום או חצי
דהה
עוף