קציצות הודו מטוגנות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם הודו טחון
- 1 בצל לבן, מגורד
- 1 קישוא, מגורד
- 1 ביצה
- 4 כפות שמן
- 3 כפות פירורי לחם
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, לשים יחד את כל הרכיבים לעיסה אחידה.
2. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק, וכשהשמן חם, יוצרים קציצות ומניחים אותן אחת אחת. מטגנים עד להשחמה יפה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!