כיכר השבת

מה אוכלים היום?

המבורגר הודו וטריק לקציצות סופר עסיסיות

קציצות שעשויות מבשר הודו, מכילות הרבה פחות שומן מקציצות בשר בקר, אז איך גורמים להן לשמור על לחות ועסיסיות ולא להיות יבשושיות? מוסיפים לתערובת מעט בצל מגורד וקטשופ (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
המבורגר הודו
המבורגר הודו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כפות בצל מגורד דק
  • 450 גרם בשר הודו רזה, טחון
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות קטשופ
  • 3/4 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 4 לחמניות המבורגר
  • 1 כף שמן קנולה
  • להגשה: חסה, פרוסות עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ, רצועות גמבה, קטשופ, מיונז וחרדל

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים עם מזלג את בשר ההודו יחד עם הבצל, רוטב הסויה, הקטשופ, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה.

2. יוצרים מהתערובת 4 קציצות פחוסות בגודל שווה.

3. מחממים את השמן במחבת רגילה או מחבת פסים עם ציפוי נון-סטיק, על אש בינונית-גבוהה. כשאתם מצליחים לחוש בחום המחבת כשאתם מקרבים אליה את היד, מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן במשך 5 דקות מכל צד.

מגישים מיד בתוך הלחמניות, כמו המבורגר קלאסי.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף