כיכר השבת

קורנדוג: נקניקיות בציפוי פריך לערב של כיף

אוכל רחוב אמריקאי פופולרי של נקניקיות מטוגנות על מקל בציפוי פריך, מתקתק וחם - ולא, זו לא מנה לילדים בלבד. הכי טעים להגיש לצד מטבל שום פיקנטי, קטשופ וחרדל (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
קורנדוג. נקניקיות בציפוי פריך
קורנדוג. נקניקיות בציפוי פריך (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 12 נקניקיות (רגילות או מיני), רצוי עוף או הודו

לבלילה:

  • 1 כוס קמח תירס
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כוס בירה / מים
  • 1 ביצה
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קורנדוגס:

1. משפדים את הנקניקיות על שיפודים (ללא צבע) ומחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

2. בקערה, טורפים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד לאחידות מלאה.

3. יוצקים מהבלילה לכוס גבוהה (עד למעלה), טובלים כל נקניקיה משופדת בבלילה, עד שהיא מכוסה היטב ומטגנים עד להשחמה (כן, השיפוד גם נכנס לשמן).

מגישים מיד, חם, לצד מיונז, קטשופ, חרדל ומטבל שום פיקנטי.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
רעיון נחמד!!! מי ניסתה? במקום קמח תירס אפשר משהו אחר? והאם יש לו טעם של תירס?
תהילה
את יכולה לשים גם קמח רגיל
גב
עוף