קורנדוג. נקניקיות בציפוי פריך (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 12 נקניקיות (רגילות או מיני), רצוי עוף או הודו
לבלילה:
- 1 כוס קמח תירס
- 1 כוס קמח לבן
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 3 כפות רוטב צ'ילי
- מלח
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כוס בירה / מים
- 1 ביצה
- שמן לטיגון
אופן הכנת קורנדוגס:
1. משפדים את הנקניקיות על שיפודים (ללא צבע) ומחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
2. בקערה, טורפים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד לאחידות מלאה.
3. יוצקים מהבלילה לכוס גבוהה (עד למעלה), טובלים כל נקניקיה משופדת בבלילה, עד שהיא מכוסה היטב ומטגנים עד להשחמה (כן, השיפוד גם נכנס לשמן).
מגישים מיד, חם, לצד מיונז, קטשופ, חרדל ומטבל שום פיקנטי.