כיכר השבת

מה אוכלים היום?

צ'יקן פופס: נגיסי עוף בטמפורה קריספית

הם כל כך חמודים וקלים להכנה שאתם עומדים להכין אותם שוב ושוב ולהגיש עם מרקים, תבשילי ירקות או סלט רענן. מתכון לצ'יקן פופס: נגיסי עוף בטמפורה קריספית ופיקנטית שפשוט כיף לאכול (מתכונים, אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
צ'יקן פופס: נגיסי עוף בטמפורה קריספית
צ'יקן פופס: נגיסי עוף בטמפורה קריספית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף גדולים, חתוכים לחתיכות בגודל ביס
  • 2 כוסות קמח - לאחר ניפוי
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור סדוק
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול ועמוק, מחממים שמן לטיגון עמוק - 5 ס"מ גובה לפחות.

2. בקערה, מערבבים את הקמח עם התבלינים. בקערה נפרדת, טורפים היטב את הביצים.

3. מצפים את נתחי העוף בקמח, מנערים ואז טובלים בביצה ואז שוב בקמח.

4. בזהירות, מורידים את הנתחים המצופים לשמן החם ומטגנים אותם במשך 3-4 דקות, עד שהם פריכים ושחומים. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
מה זה קמח אחרי ניפוי
דגן
5
יא סדוקים
יאיר
4
תמיד חשבתי שטמפורה זה רוטב גבינה מומסת
יהידיה

הצגת כל התגובות

3
מה זה פלפל שחור סדוק? הכוונה לגרוס?
יוסי
2
האם זה קמח רגיל
האם זה קמח רגיל
1
פלפל גרוס ולא סדוק. לביצה נחמד להוסיף כף חרדל וכף שום כתוש. טמפורה הם מעין פירורי לחם בסגנון יפני. קיימים בכל סופר גדול בעמדת המוצרים מהמזרח.
עס
עוף