כיכר השבת

מה נאכל היום?

קורנדוג - נקניקיות אמריקאיות על מקל שעטופות בציפוי פריך

לפני שנים רבות חברת טבעול נהגה לשווק נקניקיות מצופות בפירורי לחם. היינו חובבים מושבעים של המוצר, עד שהוא הורד מן המדפים, למגינת לבנו ואז חשבנו לעצמנו, למה שלא נכין לו גרסה ביתית? אז הנה היא, משודרגת (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מתכון לקורנדוג - נקניקיות אמריקאיות על מקל שעטופות בציפוי פריך
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כוס קמח תירס, מנופה
  • 1 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 4 כפיות אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב סויה
  • 1 ליטר שמן צמחי, לטיגון
  • 450 גרם נקניקיות עוף
  • 16 שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, משלבים את קמח התירס, הקמח הלבן, המלח, הפלפל, הסוכר ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את הביצה וחלב הסויה.

2. מחממים שמן בסיר עמוק על אש בינונית. תוחבים שיפוד עץ בכל נקניקיה. טובלים בבלילה עד שהיא מצופה היטב.

3. מטגנים 2 או 3 נקניקיות בכל פעם, עד להשחמה קלה, במשך כ-3 דקות. מניחים על מגבות נייר לספיגת השמן. מגישים עם חרדל וקטשופ.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף