(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 כוס קמח תירס, מנופה
- 1 כוס קמח לבן, מנופה
- 1/4 כפית מלח
- 1/8 כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס סוכר לבן
- 4 כפיות אבקת אפיה
- 1 ביצה
- 1 כוס חלב סויה
- 1 ליטר שמן צמחי, לטיגון
- 450 גרם נקניקיות עוף
- 16 שיפודי עץ
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, משלבים את קמח התירס, הקמח הלבן, המלח, הפלפל, הסוכר ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את הביצה וחלב הסויה.
2. מחממים שמן בסיר עמוק על אש בינונית. תוחבים שיפוד עץ בכל נקניקיה. טובלים בבלילה עד שהיא מצופה היטב.
3. מטגנים 2 או 3 נקניקיות בכל פעם, עד להשחמה קלה, במשך כ-3 דקות. מניחים על מגבות נייר לספיגת השמן. מגישים עם חרדל וקטשופ.