כיכר השבת

מה אוכלים היום?

ארוחת צהריים שתוכלו לקחת כל יום לעבודה

ארוחת צהריים שתוכלו לקחת כל יום לעבודה: מתכון לנודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי שמתקתקים ב-25 דקות, מחלקים לקופסאות במקרר, שולפים כל יום, מחממים ונהנים ממנה משביעה - גם טעם מושלם, גם חסכון בכסף, גם חסכון בזמן (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
נודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי
נודלס ברוטב סויה ודבש עם פרוסות חזה עוף צלוי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם נודלס
  • 1-2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות מיץ לימון / ליים טרי
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כף שמן צמחי
  • 1 כפית שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שומשום
  • 4 ענפי בצל רוק, קצוצים

לעוף:

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 2 כפות שמן
  • אבקת שום לפי הטעם
  • מלח
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הנודלס בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת עשייה אל דנטה. מסננים, שוטפים במים קרים ומערבבים בקערה גדולה יחד עם השומשום והבצל הירוק.

2. בכלי קטן, מערבבים את רוטב הסויה, הדבש, מיץ הלימון, אבקת השום, השמן, הצ'ילי, מלח ופלפל שחור. יוצקים 3/4 מהרוטב על הנודלס ומערבבים.

הכנת העוף:
3. מחממים מחבת נון-סטיק גדולה ומוסיפים את השמן. מתבלים את נתחי העוף במלח ואבקת שום ומניחים במחבת. צולים משני הצדדים עד שהעוף זהוב ומבושל.

4. יוצקים מעל את מיץ הלימון, מסירים מהאש ומניחים לעוף לנוח במשך 5-10 דקות לפני שפורסים אותם לפרוסות.
מגישים מיד או מחלקים לקופסאות ושומרים במקרר עד 4 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף