כיכר השבת

מה אוכלים היום?

במחבת אחת: נתחי חזה עוף ושעועית ירוקה

מורן פינטו מתקתקת ארוחה כשרעבים - אבל אין כוח להשקיע בבישולי מופת. מתכון מקטגוריית "לגזור ולשמור" למנה משביעה וטעימה שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
נתחי חזה עוף ושעועית ירוקה
נתחי חזה עוף ושעועית ירוקה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה שלמה
  • 1 בצל סגול, פרוס לרצועות
  • 1 בצל לבן, פרוס לרצועות
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה קלה. מוציאים לצלחת.

2. לאותה מחבת, מוסיפים את רצועות הבצל הסגול והלבן ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השעועית בשלמותה ומקפיצים יחד עד שהשעועית מתחילה להתרכך.

3. מחזירים למחבת את קוביות העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים, מבשלים עוד כמה דקות עד שהעוף עשוי לגמרי. מגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף