רכיבים
- 4 חזות עוף, "דפוקים" מעט בפטיש שניצלים
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פפריקה (עדיף פפריקה מעושנת)
אופן הכנת חזה עוף אפוי:
רגע לפני: מנה עסיסית וטעימה שלוקחת מקסימום 5 דקות הכנה שכל אחד חייב לדעת להכין: מתכון לחזה עוף אפוי בתיבול מעודן. כשצריך להכין כאן ועכשיו ארוחה בטעם שיהיה מקובל על כולם.
• מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות.
• מסדרים את ארבעת חזות העוף בתבנית אפייה חסינת אש, ומברישים כל נתח בשמן הזית באופן שווה, משני הצדדים.
• בכלי קטן, מערבבים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה, ומפזרים את תערובת התבלינים על שני צדדי נתחי העוף באופן שווה.
• אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-18 דקות, או עד שנתחי העוף מקבלים גוון שחום. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך 5-10 דקות ומגישים מיד.
הצגת כל התגובות