כיכר השבת

מה אוכלים היום?

עוף אפוי בציפוי קראנצ' חרדל ועשבי תיבול

כמו שניצל, אבל לא: מתכון לעוף אפוי בציפוי קראנצ' חרדל ועשבי תיבול - ארוחה מהירה בתנור שהכי טעים להגיש עם תפוחי אדמה אפויים ולא להתווכח על כמויות הקטשופ. בכל זאת, כמעט שניצל (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
עוף אפוי בציפוי קראנצ' חרדל ועשבי תיבול
עוף אפוי בציפוי קראנצ' חרדל ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 ירכי עוף מחולקים למשולשים ושוקיים או 8 שוקיים
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם (מלחם לא טרי)
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית תימין, טרגון, פפריקה או בזיליקום
  • 6 כפות חרדל דיז'ון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנת עוף בציפוי פריך:

רגע לפני: כמו שניצל, אבל לא: מתכון לעוף אפוי בציפוי קראנצ' חרדל ועשבי תיבול - ארוחה מהירה בתנור שהכי טעים להגיש עם תפוחי אדמה אפויים ולא להתווכח על כמויות הקטשופ. בכל זאת, כמעט שניצל.

ציוד נדרש: תבנית צלייה לצנור

• מחממים את התנור ל-200 מעלות.

• מערבבים בצלחת שטוחה את פירורי הלחם, השום הכתוש, הפטרוזיליה, עשבי התיבול, מלח ופלפל שחור.

• בעזרת מברשת, מורחים את נתחי העוף במעט חרדל, ומצפים בתערובת פירורי הלחם המתובלת.

• מסדרים את העופות בתבנית צלייה לתנור, ומכניסים לאפייה למשך 30-40 דקות, עד שהעוף מקבל גוון שחום יפה.

• מגישים חם לצד תפוחי אדמה אפויים וסלט מרענן.

>> מתכון לתפוחי אדמה אקורדיון בתנור

>> מתכון לתפוחי אדמה אפויים עם עגבניות ורוזמרין

>> מתכון לתפוחי אדמה ועגבניות בתנור

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף