רכיבים
- 250 גרם חזה עוף
- 3 פלפלים - אדום, צהוב וירוק
- 1 בצל גדול
- 2 שיני שום
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב סויה
- כף וחצי סילאן
- שמן לטיגון
אופן הכנת עוף מוקפץ וירקות:
רגע לפני: מנה צבעונית תוצרת מקסיקו: מתכון להכנת פהיטס - חזה עוף מוקפץ וירקות. ארוחה אינטראקטיבית שכל אחד יכול להרכיב בעצמו - עם מגוון תוספות, בתוך טורטייה או חצאי פיתות.
• פורסים לרצועות את העוף, הירקות, הבצל והשום.
• מחממים מחבת עם מעט שמן, ומקפיצים בה את הירקות והעוף. כשהירקות משחימים מעט, מוסיפים את רוטב הצ'ילי, הסויה והסילאן ומערבבים בעזרת כף עץ. מקפיצים עד להשחמה.
אופן ההגשה: כאן מתחיל השלב בו היצירתיות שלכם נקראת לקדמת הבמה: את הפהיטס ניתן להגיש כמנה בפני עצמה, לצד אורז לבן, בתוך חצאי פיתות או טורטיות (כמו במקור), ולהוסיף ממרח גוואקמולי, עגבניות קצוצות לקוביות קטנות ורצועות חסה בתיבול חריף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!