כיכר השבת

תבשיל עוף ובורגול ברוטב חריף עדין

תבשיל עוף ובורגול מתובל היטב, עם חריפות מעודנת - שילוב מעולה לארוחת צהריים משפחתית בסיר אחד. מתכון להכנת כרעי עוף ובורגול עם בצל, סלרי ופלפל חריף (מתכונים, אוכל)

|
תבשיל עוף ובורגול ברוטב חריף עדין
תבשיל עוף ובורגול ברוטב חריף עדין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
  • 3 בצל
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 300 גרם בורגול מושרה במים ומסונן
  • 3-4 כוסות מרק עוף צח
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת כרעי עוף עם בורגול:

רגע לפני: תבשיל עוף ובורגול מתובל היטב, עם חריפות מעודנת - שילוב מעולה לארוחת צהריים משפחתית בסיר אחד. מתכון להכנת כרעי עוף ובורגול עם בצל, סלרי ופלפל חריף.

• קוצצים דק את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק.

• מחממים שמן זית לטיגון במחבת גדולה או סיר רחב, מניחים בו את כרעי העוף, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים עד להשחמה. לאחר הטיגון, מעבירים את העופות לכלי אחר.

• מוסיפים מעט שמן זית למחבת או הסיר, ומטגנים בו את הבצל, הסלרי והפלפל הקצוצים, במשך 4 דקות על אש בינונית.

• מוסיפים את הבורגול, ומטגנים במשך 7 דקות נוספות, ומידי פעם מערבבים.

• מרתיחים את המרק הצח.

• מחזירים את העופות למחבת/הסיר, יוצקים מעל את המרק החם ומכסים. מבשלים במשך שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
עוף