כיכר השבת

כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש

10 דקות במטבח ויש לכם ארוחה מוכנה: מתכון להכנת כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש. אחרי 50 דקות בתנור, הכנפיים יוצאות עסיסיות ופריכות בטעם מתקתק ממכר (מתכונים, אוכל)

| 20 |
כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש
כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כנפי עוף
  • 4 כפות דבש
  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן הכנת כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש

רגע לפני: 10 דקות במטבח ויש לכם ארוחה מוכנה: מתכון להכנת כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי ודבש. אחרי 50 דקות בתנור, הכנפיים יוצאות עסיסיות ופריכות בטעם מתקתק ממכר.

• כותשים את השום ומערבבים בקערה יחד עם הדבש, רוטב הצ'ילי ושמן הזית.

• משרים את הכנפיים בתערובת הנוזלים במשך 30 דקות לפחות.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מסדרים את הכנפיים בתבנית, שופכים את הרוטב מעל, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות.

• מסירים את נייר הכסף, מכוונים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10 דקות נוספות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
20 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
15
הוספתי טחינה גולמית ושומשום בכמות קטנה יצא ממש טעים
שרה
14
שמתי שמן רגיל לא זית והוספתי 2 כפות סויה בהחלט משדרג גם את הטעם וגם את הצבע שמתי בנייר כסף ארבעים דקות והם נשארו לבנות לגמרי!!! ממליצה לשים בלי נייר כסף ובסוף לשים על מצב גריל - יוצא קריספי מושלם מעולפת על זה
אני
13
זה כל כך טעים אבל המון התעסקות בניקיון נוצות קשות ושערות. האמת קצת דוחה להתעסק עם זה
תותי

הצגת כל התגובות

12
היה מעולה!!!
דן
11
אחד המתכונים הטובים שיש! (אני המרתי את הדבש בסילאן)
שלומית
10
מעולה ממש טעים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מזל. זגורי
9
מעולה...... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלונה
8
ממש טעים ללקק את האצבעות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אורטל
7
איך אפשר לחמם ביום שבת שישאר קדיספי ?
יעלה
6
אחרי המיצרכים שרשומים האים להוסיף מלח פפריקה וכמון האים זה בסדר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סמי
5
כדי שיוכלו לאכול ולהרגיש את התיבול חיבים להוריד את העור קודם
נקיה
הערה ממש נכונה לגבי העור... חבל שלא קראתי לפני ההכנה ניראה איך זה יצא
שרה
4
לא קשה לנקות כנפיים אני שורפת אותם מעט מעל הגז...כמה דק ואין נוצות בכלל
חן
3
התעייפתי מהכנסת המתוק (וזה לא סוד שגם המזיק) לכל מתכון, רבים הולכים עם המחשבה שכולם לא יכולים בלי המתוק וכבר לכל המתכונים הללו יש טעם שדי נמאס, לפחות לי. אשמח לחידושים ואם יהיו בריאותיים אז עוד יותר מוצלח.
כרמית
2
פצצה של דבר באבא שלי
שקד פינקל
1
לקנות רק אצל קצב שגם נותן לכם את הכנפיים חצויות ומוכנות להכנה
yudyud
אולי גם יעניין אותך
עוף