רכיבים
- 1/2 ק"ג כבד צלוי
- 6 פטריות שלמות
- 2 בצלים בינוניים
- 1/2 כוס יין אדום יבש
- 1 שן שום
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- קורט פפריקה
- שמן זית לטיגון
אופן הכנת כבד ברוטב יין אדום ופטריות
רגע לפני: שילוב טעמים כמעט מתבקש ששווה לאמץ כמתכון כבד עוף אולטימטיבי ומהיר הכנה: מתכון להכנת כבד ברוטב יין אדום ופטריות. מתאים במיוחד לאירוח ספונטני מהרגע להרגע.
• חותכים לטבעות את הבצל, ופורסים את השום.
• מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים על אש נמוכה מאוד בו טבעות הבצל עד שיהפכו לשקופים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 2 דקות.
• מגביהים את האש, ומוסיפים את הכבדים, היין והשום ומערבבים. מתבלים בפפריקה ומבשלים במשך 4 דקות.
אופן ההגשה: מניחים בכלי הגשה את הכבדים והפטריות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפזרים מעל. יוצקים גם מהרוטב, ומגישים חם. ניתן להוסיף אורז לבן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!