כיכר השבת

חזה עוף עסיסי "על האש"

חושבים שחזה עוף זה בשר יבש? מתכון למרינדה מעולה ועסיסית שתגרום לכם לבחור דווקא בו כש"תעשו מנגל". מה הסוד? כמה שיותר זמן במשרה (מתכונים, אוכל)

| 7 |
חזה עוף על האש
חזה עוף על האש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 חזה עוף
  • קורט פפריקה
  • קורט כורכום
  • קורט פלפל שחור
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן הכנת חזה עוף על האש

רגע לפני: חושבים שחזה עוף זה בשר יבש? מתכון למרינדה מעולה ועסיסית שתגרום לכם לבחור דווקא בו כש"תעשו מנגל". מה הסוד? העוף צריך להיות כמה שיותר זמן במשרה. המתכון מיועד לארבע מנות בלבד, אך תמיד תוכלו להכפיל כמויות.

• חוצים לשניים את נתחי העוף, כך שיתקבלו 4 חתיכות.

• מערבבים את כל התבלינים עם שמן הזית

• משרים את נתחי העוף בתערובת ומעבירים למקרר למשך שעה, ואפשר גם יותר.

• כשהמנגל (או הגריל) חם מאד מניחים עליו את הנתחים וצולים במשך 4 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הצלייה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
כמה חתיכות בערך?
1111
3
ואוו יצא מדהים וטעים... לא יבש ועסיסי טעים!
יוסי
2
שוהצ מהחדוכ ודןכםןןגח ןדג (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שובל

הצגת כל התגובות

1
חוצים לשניים ויש 4 חתיכות... לא הבנתי אפשר פירוט בבקשה
ארקדי
אולי גם יעניין אותך
עוף