כיכר השבת

חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות

נתח השניצל יכול להמתין במקפיא לא מעט זמן, מה שהופך אותו לפופולרי כל כך בארוחות מהירות: מתכון נהדר לחזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות (מתכונים, אוכל)

| 6 |
חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות
חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג חזה עוף מופשר
  • 2 בצלים בינוניים
  • 6 פטריות
  • קורט כורכום
  • קורט כמון
  • קורט פפריקה
  • קורט תבלין גריל עוף
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

אופן הכנת חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות

רגע לפני: נתח השניצל יכול להמתין במקפיא לא מעט זמן, מה שהופך אותו לפופולרי כל כך בארוחות מהירות: מתכון נהדר לחזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות.

• חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

• מערבבים היטב בקערה 5 כפות שמן זית עם הכורכום, הכמון, הפפריקה, תבלין העוף וקוביות חזה העוף. מעבירים למקרר.

• פורסים את הבצלים לטבעות ואת הפטריות לעיגולים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת כבדה ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה מאוד, במשך 20 דקות עד שיהיו שקופים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפטריות.

• מגביהים את האש, מוסיפים את חזה העוף המתובל ומערבבים לאורך כל הטיגון עם כף עץ. כשהעוף משנה את צבעו ללבן, מסירים מהאש.

אופן ההגשה: חם. אורז לבן יכול להיות תוספת נהדרת לחזה העוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
ניסיתי את המתכון ויצא מאוד טעים!! כולם אהבו! טיפ קטן ממני :הוספתי מעט רוטב טריאקי לקערה עם התבלינים וזה שדרג מעט את המנה.
אופק
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קא
3
טעים מאוד. המנה נגמרה בתוך רגע והשאירה את הקציצות מיותמות
שני

הצגת כל התגובות

2
ויתרתי על כמון, ושמתי קרוב לכפית מהפפריקה והכורכום. מהיר וטעים מאוד. תודה! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אפרת
1
נטרף תוך זמן קצר
אסתי
אולי גם יעניין אותך
עוף