ביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 6-8 פטריות שמפיניון גדולות - <strong>לא שוטפים את הפטריות</strong> ומורידים להן את הרגל
- 6-8 חלמונים
- מלח ופלפל שחור
- גבינת גאודה מגורדת
- שמן זית
- עירית קצוצה
- פרוסות גבינת עיזים
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומסדרים את הפטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. ממלאים כל פטרייה בחלמון אחד, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים מעל גבינת גאודה מגורדת.
3. מזלפים שמן זית על הכל ואופים במשך 25 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים עירית קצוצה על כל פטרייה, מניחים פרוסת גבינת עיזים ומגישים מיד.
ביצת עין אפויה בתוך פטריית שמפיניון (צילום: מורן פינטו)