כיכר השבת

בוקר טוב

מאפינס אישיים שהם ארוחת בוקר שלמה

בדרך לעבודה או לבית הספר - זו ארוחת הבוקר המושלמת. תוך חצי שעה יהיו מוכנים מאפינס אישיים עשויים חביתה וירקות שיתנו לכם בוסט אנרגיה ראשוני להתחיל איתו את היום. המאפינס נשמרים היטב בהקפאה וניתן להכין כמות גדולה מראש ולהפשיר כשמתחשק (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מאפינס חביתה וירקות
מאפינס חביתה וירקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 6 ביצים גדולות, טרופות
  • 2 פטריות שמפיניון גדולות, חתוכות לקוביות קטנות
  • 1/2 גמבה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כוס עלי תרד בייבי
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת / שמרים תזונתיים
  • 1 כף תימין מיובש
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן או תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הביצים הטרופות עם הירקות החתוכים, עלי התרד, הגבינה המגוררת והתימין ומתבלים במלח ופלפל שחור.

2. משמנים קלות תבנית מאפינס עם 8 שקעים או 8 תבניות מאפינס, וממלאים אותן כמעט עד הסוף בתערובת הביצים והירקות.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות ומשגיחים מקרוב שהמאפינס לא ייאפו יתר על המידה.

4. מוציאים מהתנור, נותנים להם להצטנן 5 דקות ובעזרת כף גדולה מחלצים אותם מהתבנית. מגישים מיד או מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד 3-4 ימים או במקפיא עד 4 חודשים ומחממים במיקרוגל לפני ההגשה.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´