כיכר השבת

ארוחה לשניים

זה כל מה שאתם צריכים לבראנץ' זוגי כיפי

במקום לקרוא לזה "חביתה בשרנית עם הפתעות בפנים שאופים בתנור", לספרדים והאיטלקים יש לזה מילה אחת: "פריטטה" - והיא כל מה שאתם צריכים לבראנץ' זוגי כיפי. במתכון הזה הפריטטה מגיעה עם מנגולד, אך תוכלו להחליף אותו בכל ירק אחר (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פריטטה עם מנגולד
פריטטה עם מנגולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס בצלצל שאלוט חתוך לקוביות
  • 2 כוסות עלי מנגולד קצוצים - או כל ירק אהוב אחר
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 ביצים, טרופות

אופן ההכנה:

1. במחבת בקוטר 20 ס"מ שמתאימה גם לאפייה בתנור, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומטגנים עד לריכוך במשך כ-2 דקות. מוסיפים את עלי המנגולד ומבשלים יחד עד שהם מצטמקים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.

2. יוצקים את הביצים על התערובת במחבת ומסירים מהאש. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהביצים מתייצבות. פורסים ומגישים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
.
מיטל
בוקר ובראנץ´