![דייסת שיבולת שועל עם חלב קוקוס וחמאת בוטנים](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2021/10/17/7e6f7b60-ff3c-11ee-9320-23c3c11fc9cb__h2880_w1920.jpg)
דייסת שיבולת שועל עם חלב קוקוס וחמאת בוטנים (צילום: K8 on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 200 מ"ל חלב קוקוס
- 300-400 מ"ל מים
- קורט מלח
- 120 גרם שיבולת שועל
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות סירופ מייפל (או דבש - לגרסה צמחונית)
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את חלב הקוקוס והמים בסיר קטן וכשהם רותחים, מוסיפים את המלח, שיבולת השועל וחמאת הבוטנים. מבשלים על אש בינונית במשך 3 דקות ומכבים את האש.
2. יוצקים את הדייסה ל-2 קערות אישיות ומערבבים פנימה סירופ מייפל או דבש. אפשר לפזר מעל שקדים מולבנים, קוקוס, אגוזים קצוצים ותוספת של סירופ מייפל או דבש.