כיכר השבת

באנו לעזור

איך לקלף רימון ולשמור על ידיים ומשטח עבודה נקיים

בכל ערב ראש השנה אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת גרעיני הרימון משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, היא משימה מייגעת, אלא אם כן מכירים את השיטה הבאה (אוכל, באנו לעזור)

| 5 | כיכר השבת |
איך לקלף רימון ולשמור על ידיים ומשטח עבודה נקיים
(צילום: שאטרסטוק)

אח, רימון רימון. בכל ערב ראש השנה מחדש אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת הגרעינים משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, נדמית כמשימה מייגעת עד בלתי אפשרית, אלא אם כן מכירים את הטריק הגאוני הזה: שיטה קלה בת ארבעה שלבים בסך הכל, לקילוף רימון, מבלי להכתים את האצבעות (או להרוס את דלפק המטבח).

כיצד לקלף רימון

שלב ראשון

בעזרת סכין, סמנו את הפרי לרבעים.

השתמשו בסכין חדה ובזהירות רבה צרו ארבעה קווי חיתוך עמוקים על קליפת הרימון.

שלב שני

שברו את הרימון לארבעה חלקים, בעזרת הידיים.

שלב שלישי

הניחו את ארבעת הפלחים בתוך קערה המלאה במים.

השתמשו באצבעותיכם כדי להפריד את הגרעינים מהבשר, מתחת למים. (שלב נוסף אופציונלי: להתפעל כמה קל לעשות זאת).

שלב רביעי

השתמשו במסננת כדי "לדוג" את הגרעינים.

וזה הכל. תיהנו מאבני חן אדומות וטעימות והעיקר, שירבו זכויותיכם רימון.

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אפשא לוותר על המים ובמקום זה כפפות
4
היה מעולה תודה רבה 🤗🤗🤗
3
למה מתחת למים לא הבנתי?

הצגת כל התגובות

2
האם המים לא גורמים להירקבות מואצת של הגרעינים ?
1
בלי מים, קצת יותר קשה אבל שומרים על יותר גרעינים שלמים. חותכים בצורת מעגל כס"מ מתחת לכתר. רואים את הגרעינים, שיושבים בתוך כחמשה פלחים. חותכים לרוחב של איזה ס"מ עד 2 ס"מ מהקליפה בעומק של כמה מ"מ לתוך ה"חוצצים" הלבנים. אז עם שתי האגודלים על הליבה שבאמצע, מפרקים את הרימון, לשנים או חלקים ומשם לכל פלח ב
באנו לעזור