קרש החיתוך הוא כלי חיוני בכל מטבח שנוכחותו הכרחית להכנה של - כמעט - כל ארוחה. בהתחשב בתדירות בה אנו משתמשים בקרש החיתוך, כדי לקצוץ, לחתוך ולפרוס כל דבר מירקות טריים ועד בשר נא, חשוב לשמור אותו נקי.
אבל אם חשבתם ששטיפת קרש החיתוך בסבון ומים חמים עושה את העבודה, יש לנו חדשות רעות.
גם לאחר שטיפה במדיח כלים או קרצוף ידני נמרץ, ככל הנראה, קרש החיתוך שלכם עדיין מכוסה בחיידקים מזיקים ומסוכנים שיעשו בקלות את הדרך אל מערכת העיכול שלכם לאחר החיתוך הבא.
ב-The Mirror גילו כי סבון כלים נוזלי "אינו יכול לחדור לפני השטח של קרש החיתוך ולהעניק לו ניקיון קפדני כמו שצריך" - כן, גם אם אתם משתמשים במים חמים מעלי אדים.
אז מה עושים? כדי לנקות את קרש החיתוך בדרך היעילה ביותר, צריך חומר חזק יותר. כלומר, אקונומיקה. מומחים ממליצים לנקות את קרש החיתוך באקונומיקה לאחר כל שימוש כדי לעקר אותו, להרוג את החיידקים ולמנוע את העברתם למזונות אחרים שתכינו על הקרש בעתיד.
הצגת כל התגובות