כיכר השבת

מוקפץ ירקות אסייתי – מנת ירקות בריאים

כשבחוץ קפוא - במטבח חם, עכשיו כל בני הבית מכונסים יחד בקן המשפחתי, וזה בדיוק הזמן לארוחת בריאות - מנה מלאה בירקות בריאים עם המון צבעים ותיבול טעים (מתכונים, שיווקי)

| מקודם |
מוקפץ ירקות אסייתי
מוקפץ ירקות אסייתי (צילום: שרית גופן)

ציוד נדרש: ווק

רשימת המצרכים ל-4 מנות:

  • 1/2 חבילת נודלס אטריות להקפצה אסם (מבושלות לפי הוראות על גבי האריזה ומסוננות)
  • 3 כפות שמן
  • 2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לגפרורים (1/2 מכל צבע)
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות

רוטב:

להגשה:

  • 1 חופן בוטנים קצוצים
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לטבעות

הכנה:

  1. מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן והירקות.
  2. מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
  3. מקפיצים עוד 2 דקות.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.
  5. יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות.
  6. מפזרים בצל ירוק ובוטנים.

הכנה: רות אוליבר

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
חדשות האוכל