כיכר השבת

בשורה קולינרית

"פטנט המאה": ביצה טבעונית זמינה למאכל

במשך שנה וחצי עמלו ארבעה סטודנטים על פיתוח ביצה טבעונית במעבדות האוניברסיטה, וייתכן שנוכל לראות אותה על המדפים בסופר הקרוב לביתנו מוקדם משהיה צפוי (אוכל)

| 7 | כיכר השבת |
אילוסטרציה
אילוסטרציה (צילום: shutterstock)

בשורה לטבעונים: באוניברסיטת אודינה שבאיטליה הצליחו 4 סטודנטים לפתח ביצה קשה שרק חומרים מן הצומח מהווים את כל רכיביה.

המאכל החדש, שיהיה מורכב מקמח, שילובים שונים של ירקות ומלח טבעוני, יהיה מוכן לאכילה כבר במעמד הרכישה. הוא מרגיש ונראה כמו ביצה קשה.

במשך שנה וחצי עמלו ארבעה סטודנטים לתארים מתקדמים בהנדסת מזון על פיתוח הביצה הייחודית במעבדות האוניברסיטה, ובמוסד הלימוד האיטלקי המאכל אף נרשם כפטנט המאה.

מהאוניברסיטה נמסר כי לאחר שנרשם הפטנט, כבר בשבועות הקרובים היא צפויה להציג את הפיתוח החדש בפני תאגידים עולמיים - ואף ייתכן שנוכל לראות את הביצים הטבעוניות על המדפים בסופר הקרוב לביתנו מוקדם משתוכנן תחילה.

בהצהרה מטעם האוניברסיטה נמסר: המאכל החדש שהמציאו ארבעת הסטודנטים הוא ללא גלוטן ואין בו כולסטרול, מה שהופך את המזון לנגיש לכולם, גם עבור בעלי הרגישויות השונות.

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
בכל אופן - לא הייתי מתנגדת לנסות אותה. מעניין מתי הביצים האלה יימכרו במכולות ובמרכולים הקרובים - ובעיקר מעניין כמה הן עולות - רק שהן לא יקרות מדי.
3
כל הזמן מתערבים בטבע וגורמים למחלות קשות די לקרינה- בנייד, במיקרוגל ועוד, די לריסוס במזון, די להנדסה גנטית די כבר עם כל הרע הזה-הבריאות חשובה מהכל וזה זה גורם להפך מזה.
ומגיב במחלות קשות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
2
יש בניצת הדובדבן ועדן טבע מרקת מאכלי ביצים טבעוניות מבשר פרווה עד כן כן יש גבינה פרווה בסגונות רבים שכולנו מקירים שוו לבדוק ועלות פי שתיים מהטבעי

הצגת כל התגובות

1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זו אכן בשורה גדולה
אולי גם יעניין אותך
חדשות האוכל