"בורנט קראבמס" (פירורים שרופים) זו מסעדה חדשה יחסית בקליפורניה, אך השפים שם כבר יודעים מה האורחים שלהם רוצים: כריכי טוסט עמוסים בגבינה נוטפת ו...ספגטי.
כלומר, הכריך המקורי נולד לגמרי בטעות, אך זכה מהר מאוד להצלחה מסחררת. השף הראשי של המסעדה סיפר ל-Foodbeast שערב אחד הוא נתקע עם יותר מדי ספגטי. "החלטתי לשים אותו בין שתי פרוסות לחם שום ולהכניס לטוסטר". הטוסט עם השילוב המוזר נוסף לתפריט באותו ערב, וסחף את כל באי המקום.
עכשיו תסתכלו שוב בתמונת הטוסט ותענו לנו בכנות: לא הייתם מכינים את זה בבית?
כך או כך, הנה מתכון לספגטי עסיסי שלחלוטין כדאי להכין בבית.
הצגת כל התגובות