ביפן, המקום בו אוכלים הכל ולשפים המקומיים אין באמת מה לחדש לסועדים היפניים, החליטו מסעדנים להגיש את האוכל המוכר והאהוב בדרך יצירתית שתגרום ללקוחות להעדיף דווקא את המסעדה שלהם.
במסעדת 'מיסטר קנזו' שפרושה כבר ב-40 סניפים ברחבי יפן, מוגשות מנות הגורמה בקופסאות שימורים עם סכינים ומזלגות מפלסטיק ובנוסף, המזון תמיד קר.
המסעדה שבסך הכל שדרגה את הקונספט של מחנאות ואכילת שטח למקום סגור ומעוצב ותפריט שכולל מאכלים שהם לא רק טונה או סרדינים, הפכה לפופולרית במדינה מאז שנת 2002.
הסועדים בוחרים בעצמם את המנות מהמדפים מתוך מגוון רחב במיוחד של 300 סוגי מאכלים שונים מרחבי העולם. כל המאכלים באים בגרסה משומרת השונה מעט בטעמה מטעמם הרגיל - לא שטעמנו כמובן, אבל אם מסעדה כזו תיפתח בישראל תזכרו מי הראשונים שדיווחו לכם על כך.