אילוצי זמן אינם מעידים שאתם בשלנים טובים פחות, אלא יעילים הרבה יותר. ובמקום להשתמש בכוח הזרוע כדי לפתוח את צנצנת רוטב העגבניות שקניתם, לכו על הגרסה הביתית הבריאה והטעימה לא פחות.
מה צריך? פומפייה ו-500 גרם עד 1 ק"ג של עגבניות בשלות, עדיף כמה שיותר רכות. כן, זה הזמן לנצל את אלה שמתגוללות במטבח ללא מעש, רגע לפני שהן עוברות לעולם שכולו טוב.
מה עושים:
1. חותכים את תחתית העגבניות, ומגררים אותן על החורים הגדולים של הפומפייה לתוך קערה. מתבלים במלח בנדיבות ומוסיפים תבלינים אהובים - אם רוצים.
2. מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 5 דקות. יוצקים על פסטה מבושלת ומגישים.