פסח תשפ"ב

מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר

מורן פינטו עם מנת פתיחה יפהפייה וטעימה לשולחן החג: מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול, שמיר ונגיעה של פלפל חריף מעקצץ (מתכונים לפסח, אוכל)

סביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם סלמון טרי, קצוץ דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות קטנות ושוות
  • 1/2 צרור שמיר טרי, קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח גס

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 10 דקות.
2. מחלקים מנות אישיות של סביצ'ה לכל סועד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
לא מבשלים את הדג? אייייחחחחח ועוד עם תותים יאאחחחח איחחחחח
1
חייבים להשים תותים אני פשוט לא אוהבתתתתתת!!!!!??‽??!!!!
וודאי. חובה גמורה. כל שלא שם תותים בסביצ'ה בפסח, לא יצא ידי חובתו.
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות