זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/4 כוס שיבולת שועל חתוכה (לא אינסטנט)
- 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 בצל, קצוץ
- 1/4 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 כפית שמן קוקוס / קנולה / זית
- 1 ביצה
- 1 כפית בצל ירוק קצוץ
- אגוזי מלך קצוצים גס
- קמצוץ זעתר
אופן הכנת שיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין:
צפו באופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את שיבולת השועל. מנמיכים את האש ומערבבים. מבשלים במשך 3 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים. מסירים מהאש.
2. מוסיפים לסיר את הגבינה הצהובה, מתבלים במלח ופלפל שחר ומערבבים היטב.
3. מחממים 1/2 כפית שמן במחבת, ומטגנים את הבצל והפלפל האדום עד לריכוך. מסירים מהאש ומפזרים על תערובת שיבולת השועל.
4. מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת ומטגנים את הביצה לביצת עין - או כל צורה אהובה אחרת. מניחים על שיבולת השועל והבצל והפלפל הקצוצים. מפזרים מעל בצל ירוק, וקמצוץ זעתר ואוכלים מיד.