פאי תותים עם קרם מסקרפונה
אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פאי תותים יפהפה במילוי קרם מסקרפונה - הפינוק המושלם לשבת בבוקר.
אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פאי תותים יפהפה במילוי קרם מסקרפונה - הפינוק המושלם לשבת בבוקר.
תבשיל פרגיות ברוטב זיתים ולימונים
הפרגיות נעטפות ברוטב סמיך ונפלא עם טעמים עזים של זיתים ולימונים שמופיעים כאן ב-3 וריאציות: פרוסות לימון, מיץ לימון ולימון כבוש - שעליו אנחנו מרשים לכם לוותר, אבל ממש לא ממליצים.
הפרגיות נעטפות ברוטב סמיך ונפלא עם טעמים עזים של זיתים ולימונים שמופיעים כאן ב-3 וריאציות: פרוסות לימון, מיץ לימון ולימון כבוש - שעליו אנחנו מרשים לכם לוותר, אבל ממש לא ממליצים.
סלט ברוקולי קריספי
יש כאן עוד הפתעות טעימות נוספות והכל מתובל ברוטב "מיונז" טבעוני מיוחד.
מפרום
מלי יהודיוף עם מפרום - הגרסה המושקעת והטעימה בטירוף של הטריפולטאים לקציצות: קציצת בשר עסיסית ומתובלת היטב שמטוגנת בין שתי פרוסות תפוחי אדמה נימוחים ועוברת לבישול ברוטב עגבניות משגע. תוספת חגיגית שהיא סוג של עיקרית.
החלה של שבת רק מחכה לפגוש סלט עסיסי כל כך: מורן פינטו מגוונת את סט הסלטים של שבת עם סלט חצילים ובטטות שאפשר לטגן או לאפות, כוסברה טריה, שום קצוץ וחופן בוטנים ברוטב סויה וצ'ילי מתוק.
מאפים קטנים, מתוקים, פרווה לגמרי מרכיבים בריאים יותר שאיכשהו הופכים אותם אפילו לטעימים יותר. כיף להגיש איתם גלידת וניל או לצפות אותם בגנאש או קרם עסיסי.