באנו לעזור

זוהי הדרך הכי יעילה לקלף ולכתוש שום

מקלפים ואז מכניסים את שן השום לכותש? תשובה לא נכונה. זוהי הדרך הכי יעילה לקלף ולכתוש שום בלי לסבול מטרחה כפולה של קילוף וכתישת השום - אפשר לעשות את שתי הפעולות בו זמנית. כן, מסתבר שעד היום כתשנו את השום לא נכון

|
12
| כיכר השבת |
מקלפים ואז כותשים? טעות (צילום: shutterstock)

אם אתם כמונו, סיכוי גבוה שכותש השום שלכם תקוע איפשהו במגירת המטבח ולא בדיוק בא לידי שימוש, כי לקלף את שן השום, לכתוש אותה ואז לבלות 20 דקות בניקוי הכותש לא נשמע לנו כמו דרך מלהיבה להעביר את היום.

ובכן, מסתבר שאנחנו פשוט משתמשים בו לא נכון.

מה צריך? כותש שום (הישארו עמנו).

מה עושים איתו: מכניסים לכותש שן שום טרייה - והנה הטריק: לא מקלפים את השן.

התוצאה: תוך עשר שניות (או פחות), יש לכם ערימת שום כתוש. מה לגבי הקליפה? היא נשארת בתוך הכותש ואתם פשוט מסירים אותה בתנועה אחת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
עוד דרך לקלף שום (שצריך בישול...) לשים במיקרוגל ראש שום ל30 שניות, והשום פשוט יוצא מהקליפה!! שווה לנסות!!!
6
לאחר הסרת הקליפה. מהיר ונוח
5
מבחינה תזונטית
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות