מבשלות בכיכר

מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס וטונה שמתקתקים בחצי שעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה מזינה ומשביעה עם כל אבות המזון: פחמימה, חלבון וירק ועדיין, תוכלו לשתות אחריה קפה כי היא לגמרי פרווה. קדימה, לעבודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל פרוס
  • 1 קישוא פרוס
  • 1 גמבה פרוסה
  • 1 פטריית פורטובלו פרוסה
  • 1 קופסת טונה, מסוננת
  • 2-3 קוביות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

במחבת / ווק מחממים שמן ומקפיצים את כל הירקות יחד כמה דקות. מוסיפים את הטונה והנודלס. מתבלים, מוסיפים את רוטב הסויה, מקפיצים יחד ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות