

זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 6 עלי פילו
- 250 גרם גבינת פטה
- 100 גרם מוצרלה מגוררת
- 100 גרם קשקבל מגורר
- 150 גרם יוגורט סמיך
- 2 ביצים
- כ-100 גרם חמאה - לשימון
אופן ההכנה:
1. מפשירים את עלי הפילו לילה במקרר.
2. מערבבים את חומרי המלית ושומרים בצד עד השימוש.
3. משמנים תבנית ומחממים תנור ל-190 מעלות.
4. מברישים עלה פילו בחמאה ומניחים בתבנית. מברישים עלה נוסף ומניחים על העלה הראשון וכך גם עם העלה השלישי.
5. יוצקים מעל את המלית. שוב מברישים באותו האופן 3 עלים ומניחים מעל המלית. מסמנים על פני העלים מנות (להקל בחיתוך בעת ההגשה). מברישים בחמאה הנותרת ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.