כיכר השבת
פסח

גולת הכותרת של החג: מתכון לאטריות של פסח

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מתכון למאכל הדגל של פסח שאנו מתגעגעים אליו כל השנה: האטריות המיוחדות שמקפיצות כל מרק עוף בעשרות דרגות ומעולות גם כנשנוש לבד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
  • 1 כוס מים
  • 6 ביצים
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

1. טורפים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח. מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים היטב עד לקבלת מרקם חלק.

2. מחממים מחבת עם מעט מאד שמן. מורחים עם נייר מגבת. בעזרת מצקת מעבירים את הבלילה למחבת ומסדרים עד לקבלת חביתית שלמה. מטגנים משני הצדדים.

3. עורמים בצלחת. מגלגלים יחד. פורסים דק דק לאטריות למרק, או עבה לנודלס, או משאירים את החביתיות שלמות לבלינצ'ס.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות