זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
- 1 כוס מים
- 6 ביצים
- מלח ופלפל
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
1. טורפים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח. מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים היטב עד לקבלת מרקם חלק.
2. מחממים מחבת עם מעט מאד שמן. מורחים עם נייר מגבת. בעזרת מצקת מעבירים את הבלילה למחבת ומסדרים עד לקבלת חביתית שלמה. מטגנים משני הצדדים.
3. עורמים בצלחת. מגלגלים יחד. פורסים דק דק לאטריות למרק, או עבה לנודלס, או משאירים את החביתיות שלמות לבלינצ'ס.