זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 15 תפודים, מבושלים במים עד לריכוך
- 200 גרם סלמון מעושן
- 2 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
לרוטב:
- 1/2 צרור שמיר, קצוץ דק דק
- מלח
- 1/2 לימון סחוט היטב
- 3 כפות מיונז
אופן ההכנה:
1. חותכים את התפודים בקליפתם ל-4 חלקים. מפזרים בצלחת הגשה. קוצצים גס את הסלמון ומפזרים מעל. מפזרים את הבצל הירוק.
2. בצלוחית קטנה מערבבים את השמיר, המלח, הלימון והמיונז ומערבבים לקבלת רוטב אחיד. מפזרים מעל התפודים, הסלמון והבצל הירוק ומגישים.