כיכר השבת

שיגעון במחבת: טונה אדומה מוקפצת עם פטריות ובצל ירוק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר": טונה אדומה מוקפצת עם פטריות שונות ובצל ירוק - מנה שניתן להגיש אף כתוספת לדג המרכזי בליל שבת. את הטונה ניתן, כמובן, לרכוש אצל דייגים ויש לה סוגים ומחירים מגוונים, אך גם בסופר הקרוב לביתכם תוכלו למצוא אותה ובטעם משובח להפליא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
6
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2-3 פרוסות פילה טונה אדומה
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 10 פטריות פורטבלו
  • 1/2 חבילת פטריות שימג'י
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן
  • 5 ענפי בצל ירוק
  • שומשום - לקישוט

אופן ההכנה:

פורסים את הטונה לקוביות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הטונה מספר דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד. מזלפים את הסויה והסילאן ומקפיצים. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד חצי דקה. מפזרים שומשום מעל ומגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות