זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 כפות רוטב סויה
- חופן בוטנים קלויים, מטוגנים
- 400 גרם חזה עוף
- 6 פטריות שמפיניון, פרוסות
- לבבות חסה
- בצל סגול, פרוס דק
- מעט כוסברה טריה, קצוצה
- 3 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
אופן ההכנה:
1. חותכים את חזה העוף לקוביות. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את העוף עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד. מוסיפים את רוטב הסויה ומקפיצים שתי דקות.
2. מניחים בקערת סלט את כל המרכיבים ומערבבים. מוסיפים את העוף והפטריות החמים מעל ומגישים מיד.