זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש כרובית טרי, מופרד לפרחים
- 1 כף שום גבישי
- מלח ופלפל
- 1/2 לימון
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כוס טחינה גולמית
- 15 עלי בזיליקום קצוצים
- שמן זית - לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים מעט שמן זית ומניחים את פרחי הכרובית, לטיגון קל של 3 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל והשום הגבישי מעל ומערבבים יחד. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ושוב מערבבים, על מנת שהכרובית תספוג את הטעמים.
2. מוזגים לצלחת 1/2 כוס טחינה גולמית. מפזרים את פרחי הכרובית מעל, מוסיפים מלח, סוחטים את הלימון, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.