זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- צרור אנדיב גדול, מפורק לעלים
- 2 תפוחי עץ ירוקים, פרוסים לפלחים
- 4 תמרים, קצוצים
- לרוטב:
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כוס סילאן / 2 כפות סוכר חום
- קמצוץ מלח
אופן הכנת סלט אנדיב ברוטב מתקתק:
1. מערבבים יחד היטב את כל חומרי הרוטב.
2. סמוך להגשה, מסדרים את עלי האנדיב ופלחי התפוחים בצלחת הגשה יפה, מפזרים מעל את התמרים הקצוצים ומזלפים מעל מהרוטב בנדיבות, כיוון שהאנדיב מעט מריר.
אגב, במשך השנה או לפחות בשאר חגי תשרי, ניתן להוסיף לסלט אגוזים.
>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים