![סלט סלק מבושל](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/09/11/e6f551a0-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h644_w974.jpg)
![סלט סלק מבושל](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/09/11/e6f551a0-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h644_w974.jpg)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 סלקים בינוניים
- 1/4 כוס מי בישול
- 1/2 כוס חומץ
- 5 כפות סוכר
- קורט כמון
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת סלט סלק מבושל:
רגע לפני: למה כדאי לכם להכין את הסלט הזה? כי הוא צבוע סגול-ארגמן עז ויפה, הוא מעולה כמנה ראשונה או תוספת לארוחה, הוא בריא ובעיקר טעים מאוד. כל הסיבות הטובות כדי שתאמצו את המתכון להכנת סלט סלק מבושל.
• מקלפים את הסלקים, חוצים אותם לשניים ומבשלים בסיר מלא מים במשך 30 דקות, עד שיתרככו. נועצים מזלג ובודקים.
• מוציאים את הסלקים מהסיר, ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול. לאחר שהצטננו, פורסים אותם לקוביות קטנות או מגרדים בצד הגס של הפומפייה.
• מתבלים בחומץ, סוכר, כמון, מלח ופלפל כמון ומוסיפים את מי הבישול. מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך לילה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!