זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חציל גדול וקל
- 3 גמבות אדומות
- 1 פלפל ירוק חריף
- 3 שיני שום
- קורט פפריקה מרוקאית
- 1/4 כוס שמן זית לטיגון
- מלח ופלפל
אופן הכנת סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי:
רגע לפני: אמנם זהו סלט נהדר שמתאים לשולחן השבת, אך במוצאי השבת הוא הופך למילוי טעים וממכר ללחם קלוי קלות. מתכון להכנת סלט חצילים ופלפלים בטעם פיקנטי.
• חותכים לקוביות את החציל והגמבות, קוצצים גס את השום.
• מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות החציל, עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג.
• מטגנים את קוביות הפלפלים במשך 10 דקות, על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד 10 דקות עד שהפלפלים יתרככו.
• מחזירים את החצילים למחבת עם הפלפלים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, מערבבים עם כף עץ ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!