שכחתם להכניס את בקבוק היין למקרר וצריכים אותו צונן כאן ועכשיו? הנה פתרון מהיר ויעיל לצנן את בקבוק היין תוך 10 דקות, בלי להרוס את המרקם העדין של המשקה או חלילה לזרוק פנימה קוביות קרח.
מה צריך? בקבוק יין, מגבת מטבח, ברז+כיור מטבח ומקפיא.
מה עושים? מרטיבים את המגבת עד שהיא ספוגה במים, וסוחטים קצת. עוטפים את הבקבוק במגבת, ומכניסים למקפיא למשך 10-15 דקות, והיין מוכן למזיגה.
איך זה עובד? אמנם גם אם תכניסו את היין למקפיא, בלי המגבת, הבקבוק יתקרר, אך המגבת הרטובה מזרזת משמעותית את התהליך.
לחיים!