זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 בננות בשלות, מעוכות
- 2 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 4 כפות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 1/3 כוס שקדים טחונים
- 3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית אבקת אפייה
- חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתם במתכון, עד לקבלת בלילה אחידה.
2. מחממים מחבת מרוחה היטב בחמאה, ויוצקים מהבלילה עיגולים בגודל שווה למחבת, רצוי קטנים, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.